SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

rolunk_main2.jpg

VÍZIÓNK

A szépségápolás és a magabiztos megjelenés fontos szerepet tölt be az életünkben, hiszen javítja a komfortérzetünket, a közérzetünket, a világszemléletünket és ezáltal a teljesítményünket, legyen szó a munkahelyről, a családról, párkapcsolatról vagy szabadidőnkről. Szeretnénk elérni minél több embert hogy ezt a saját bőrén megtapasztalja és beépítse a hétköznapjaiba a szépségápolást mindennapi luxusként és az ebből fakadó örömöt és pozitív érzetet továbbadja szerettei ismerősei felé.

KÜLDETÉSÜNK

Megteremteni Vendégeink számára a magabiztos megjelenést, becsempészni rohanó hétköznapjaikba a szépségápolási luxust és kultúrát valóban kedvező árakon kortól, nemtől függetlenül, határok nélkül.

Fenntartani értékteremtő és lojális munkatársaink számára egy olyan, hosszú távon megbízható profitképen munkahelyet, amelyben szakmailag kiteljesedhetnek, ahol egyéni sikerességükben tükröződhet vissza a csapatmunkában rejlő energia és szeretet.

POZITÍV VISSZAJELZÉSEK

Szeretnénk segíteni leendőbeli vendégeinknek, akik még fontolgatják a szalonjaink meglátogatását. Tekintsd át a részletes visszajelzéseket rólunk:

"Kedves, segítőkész, mosolygós személyzet. A lézeres kezelés is hatásos volt."

"Nagyon nagy örömmel megyek ! Barátságos megbízható emberek ! Remek munkával!"

"Szeretek ide járni!Jó a hangulat,Kedvesek!!!"

"Akármelyik szolgáltatást próbáltam eddig, mindenki kedves, vendégszerető volt, igazi szakember. Nagyon szeretek ide járni."

"Nagyon barátságos viselkedés és gyors kiszolgálás"

"Teljes mértékben meg voltam elégedve mindennel ezalatt a két év alatt. Javarészt a kozmetikai szolgáltatásokat veszem igénybe. Ajánlani tudom mindenkinek."

"Színvonalas kiszolgálást kaptam, ráadásul kényelmesen elérhető egy helyen többféle szépészeti szolgáltatás. Igazi szépségkuckó a város szívében????"

"Nagyon profi csapat! Mindenki számára ajánlott!"

"Az utolsó pillanatban be tudtak férni, hogy csináljak manikűrt. Kiváló munkát végeztek, és határozottan ajánlom, hogy menjenek."

"Kozmetikushoz és fodrászhoz mentem, mindketten nagyon kedvesek, udvariasak,alaposak voltak, tisztán és gyorsan dolgoztak. Szép kártya elfogadóhely, két zsebből gond nélkül tudtam fizetni."

"Profik. Nagyon tetszett az üzlet vezető probléma megoldó készsége. A szolgáltatás magas színvonalú. Csak ajánlani tudom."

"Engem elvarazsoltak ! Pontos, szép és kellemes vendégváró környezetben repül az idő! Nem győzöm után begyűjteni a dicséretet! Fontos, hogy számíthatok a Kleopátra Szépségszalonok szolgáltatásaira."

"Mindenkinek ajánlom. Gyors, pontos fogadás. Kényelmes időpontfoglalás.Szakszerűség."

"Minden alkalommal empátiát, szakszerű munkát és szeretetteljes figyelmet tapasztaltam.
Köszönöm."

"Szakmájukban nagyon ügyesek a csajok, kellemes hangulatú a hely. Én szeretem."

"Szép munka, gyors, kedves kiszolgálás, akár időpont nélkül is fogadnak. Teljesen meg vagyok elégedve!"

"Figyelmes, diszkrét bánásmód, minőségi natúr alapanyagok (kozmetika). Jó hely az énidő eltöltéséhez. :) Rugalmas bejelentkezés online vagy appon keresztül, SZÉP kártyás fizetési lehetőség."

3d8dc97d-b371-98f2-567d-78aee1da698b.png509a4ae4-aa50-ef98-7db3-22a54d771e3f.pngral.pnga6ec8873-077b-7ac4-640b-389a5d2e43ef.pngb9989b08-6c98-2c5d-7ca9-ee43090ab4c1.png

ÉRTÉKRENDÜNK - AMIBEN HISZÜNK

 • A mosoly erejében
 • Hogy egy mosollyal bárkit meg lehet mosolyogtatni
 • A tökéletes tökéletlenségben
 • A magabiztos megjelenés adta érzésben
 • Az egyéniségek képviseletében
 • A különböző szépérzetben
 • A természetesség és luxusszolgáltatások összhangjában
 • Az egészséges önbizalom fejlesztésében
 • A tisztességes kétkezi munka értékében
 • Korrekt ár - érték arányban
 • Szakmai felkészültségben
 • Folyamatos fejlődésben

HÍREINK

kep01 (4).jpg 2140161_hb-03270.jpg
MI A SIKERES SZALON VALÓDI TITKA? Kijárási korlátozások – Ők a járvány idején is kitartanak
Bővebben Bővebben

2140157_hb-03229.jpg Névtelen terv (11).jpg
A szépségszalonokban nem állt meg az élet, a fodrászok, kozmetikusok maszkban fogadják vendégeiket 2020 Évindító Értekezlet - Kleopátra Szépségszalonok
Bővebben Bővebben

kep01 (3).jpg Enidoszoba_Westend_kleopátra szépségszalonok.jpg
SALGÓTARJÁN NEM MARAD FODRÁSZ NÉLKÜL – TOLONGANAK A JÖVŐ HAJSZOBRÁSZAI A Kleopátra Szépségszalonok csapata szépítette a hölgyeket a Westend "Énidőszobában" Budapesten
Bővebben Bővebben...

kep01 (1).jpg

IMG_8710.JPG

LEHET ÖRÖM A MŰKÖRÖM Ha rendelkezel adód 1%-ról kérjük támogasd a Kleopátra Családi és Szabadidős Sportegyesületünket!
Bővebben Bővebben...

RÓLUNK

A történet 1986-ban kezdődött egy Heves megyei egyszemélyes “garázskozmetikából” felnövekedett országos komplex szalon hálózattá.

A tulajdonos akkoriban elektrokozmetikusként tevékenykedett, ahol még a komplexitás előnyeit vendégeink nem élvezhették a fodrász és körömápolás részlegek hiányában. Mindig is a vendégek igénye volt az első számunkra, ezért döntött úgy, hogy megnyitja első szalonját, ahol már elérhető volt a kozmetikán kívl a fodrász, kéz- és lábápolás és masszázs részleg is a vendégigényeknek megfelelően. Nem kellett egyik szalonból a másikba menni két külön szolgáltatásért, minden elérhető volt egy helyen. A gyorsan növekvő vállalkozásnak szüksége volt utánpótlásra, ekor kezdett a cég foglalkozni a tanulóképzéssel, ami mai napig az egyik büszkeségünk, hogy mennyi kiváló szakembert adhattunk a szakmának széles tudásskálával és jelenlegi legjobb szakembereink nagyrésze is itt végezte gyakorlati tanulmányait.

A folyamatosan növekvő vendégigény és elégedettség járult hozzá a további Kleopátra Szépségszalon megnyitásához és szeretnénk továbbra is terjeszkedni és fejlődni hogy vendégeink a maximális kiszolgálást kapják elérhető áron és küldetésünk eljusson mindenkihez aki ennek a hétköznapokba csempészett luxusnak a részese szeretne lenni.

Bízunk benne, hogy Önt is mihamarabb törzsvendégeink körében üdvözölhetjük, várjuk sok szeretettel!