KezdőlapRólunkHűségprogramSzolgáltatásokSzalonjainkÁrainkWebshopKarrierOktatásBlogMENPRIVATE BEAUTYHírlevél angolblog2021X

 

SALGÓTARJÁN NEM MARAD FODRÁSZ NÉLKÜL – TOLONGANAK A JÖVŐ HAJSZOBRÁSZAI

A munkaerőhiány elérte a fodrász szakmát is, Salgótarján azonban szerencsés...

Az egyik legnagyobb salgótarjáni szépségszalonban – a Kleopátrában – tolonganak a munkáért, ha meghirdetnek egy állást, és kezdők jelentkezését is várják.

– A mi szalonunkban biztosított a továbbképzés. A világ folyamatosan változik, és mi tartani szeretnénk vele a lépést, hogy elégedett legyen minden vendég. Így, ha egy új, kezdő fodrász érkezik hozzánk, teljes mértékben tudjuk támogatni a fejlődését. Sok időt fektetünk abba, hogy a fiatalok kellő gyakorlatot szerezzenek a szakterületen. Személyre szabottan képezzük őket, és apró lépésekben haladva válnak tökéletes munkaerővé – mondta Pethes Marina, mesterfodrász.
Mint mondta, amíg tavaly újra nem indult, Salgótarjánban hosszú évekig nem volt fodrászképzés, így sok szalonba sokáig nem jutott elég szakember.

HegedusMark19-2 (1).jpg

– Szeptembertől várhatóan megjelennek nálunk is a gyakornokok, akiket örömmel várunk, hiszen előnyt élvez az, aki franchise fodrászatban dolgozik. Itt rendelkezésükre áll minden eszköz és továbbképzési lehetőség, amit máshol önerőből kell megteremteni. Híres fodrászoktól tanulhatunk, és a legújabb technikákat sajátíthatjuk el – mondta Pethes Marina mesterfodrász.

Egy egyedülálló technikával is próbálják majd egyszerűsíteni a vendégek dolgát.

– Központilag tervezünk egy alkalmazást a vendégkörnek, ahol online, egyszerűen, telefonról tudnak majd időpontot foglalni, és értesítést is kapnak erről. Lehetőség lesz képeket feltölteni, véleményt nyilvánítani is – mesélt az újításról Verebélyi Szandra üzletvezető. Hozzátette: okot adhat az eszközhiány is arra, hogy egy frissen végzett fodrász nem megy el kisebb szalonba dolgozni, és inkább a franchise üzleteket válassza.

– Az országos munkaerőhiány miatt az itteni szolgáltatások nem fognak drágulni. Év elején emelkedtek egy kicsit az árak, de a visszajelzések alapján, a vendégeket ez nem terhelte meg. Szépségszalonunk azért más, mint a többi, mert itt egy helyen minden szolgáltatást megkaphat a vendég – mondta Verebélyi Szandra üzletvezető. Hozzátette: folyamatos az utánpótlás, így Salgótarján nem fog fodrászok nélkül maradni.

Cikk folytatása és Forrása