KezdőlapRólunkHűségprogramSzolgáltatásokSzalonjainkÁrainkWebshopKarrierOktatásBlogMENPRIVATE BEAUTYHírlevél angolblog2021X

LEHET ÖRÖM A MŰKÖRÖM

Az ápolt kéz és köröm hosszú évtizedek óta fontos része a higiéniának, sőt, a divatnak is. A műkörmök térhódításával egy önálló szakma fejlődött ki az igények nyomán, Nógrád megyében is elvárás egy szépségszalonban, hogy legyen műkörmös szolgáltatás is. De nem mindegy, kire bízzuk a kezeinket.

20160728907-3-e1516623498298.jpg

A műköröm története egy körmét rágó fogorvossal kezdődött, aki saját körmeit szerette volna pótolni a fogászatban használt alapanyagok segítségével.  Később, az 50-es években, a filmipar adta meg az újabb lendületet a műkörmök térhódításának.

Azóta változnak, fejlődnek a technikák, jelennek meg a legújabb, modern alapanyagok itt, és persze a formák és a díszítések módjai folyamatosan változnak a divatirányzatokkal együtt.

Mindezeket tudva már nem is annyira egyszerű ez a foglalkozás, hiszen a megfelelő elméleti tudáshoz folyamatos tanulásra van szükség, az új technikákhoz a gyakorlásra és persze tisztában kell lenni az aktuális trendekkel is.

A salgótarjáni Garamvölgyi Tímea szerint még ez sem mindig elég a kifogástalan munkához.

Tovább olvasom