Gyöngyös, Batthyány tér 15. szám alatti üzletünkben

Miért hasznos? Mert segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, a betegségek megelőzésében, krónikus betegeknél az életminőség javításában. 

Bővebben...

Az infraszauna jótékony hatásai: Az infraszauna sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.

- Különböző betegségek, mint az izom és ízületi betegségek, sportsérülések, különböző hát- gerinc- és végtagfájdalmak, szív- és érrendszeri betegségek és allergiás bántalmak kezelésére kiváló.

Bővebben...

Méregtelenítő hatású szauna, amelynek hőmérséklete 80-110 Celsius-fok között van, a páratartalma alacsony.

Bővebben...

Az aquafitness-t korra, nemre való tekintet nélkül bárki végezheti. Azok is élvezhetik, akik nem tudnak úszni, regenerál, és formában tartja az alakot.

Bővebben...

A különböző betegségek kialakulásának megelőzéséhez, a deformitások korrigálásához a gyógyúszás speciális gyakorlatai elengedhetetlenül fontosak.

Bővebben...

Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról, forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebben...

A babaúszás szakemberek felügyelete és részvétele mellett végzett, játékos gyakorlatokkal színezett foglalkozás. A foglalkozások, amelyeket már 3 hónapos kortól el lehet kezdeni, akár heti több alkalommal is,  tudatosan erősítik az anya-gyermek kapcsolatot és segítik a gyermek fejlődését, különösen a személyiség, a szocializáció és a mozgás terén.

Bővebben...