Gyöngyös, Batthyány tér 15. szám alatti üzletünkben

Az óra elejét hasonló bemelegítéssel kezdjük, mint egy hagyományos zsírégető órát. Igyekszünk a pulzust már az óra elején a zsírégető tartományba feltornázni. 

Bővebben...

Aki szeret magas fordulatszámon pörögni: IRON - BOX. Erő-állóképességi edzés. 

Bővebben...

Alakformáló óráimon minden kedden és csütörtökön reggel 6.30-tól vehettek részt. 

Bővebben...

A Köredzés lényege, elmélete:
 
A köredzés egy intervallum edzés, amely kombinálja az izomerősítő kondi gyakorlatokat és az állóképességet fejlesztő aerob gyakorlatokat. 

Bővebben...

A Hatha jóga foglalkozások menete:
-ráhangolódás a jóga gyakorlására
-rövid bemelegítő gyakorlatok
-a jóga ászanák megtanulása és gyakorlása
-a foglalkozás utolsó 20-25 perce jóga nidra ( tudatos alvás)- relaxáció

Bővebben...

Bodypump

A BodyPump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobicra épül.

Bővebben...

Kikapcsolódás a hétköznapok hőseinek,a fittségért,a kiegyensúlyozott életvitelért és a vitalitás megőrzéséért. Gyere el és légy egyensúlyban!
Súlyzós és saját testsúlyos egyszerű gyakorlatok.
 
 

Az aerobic a táncból kölcsönzött mozdulatok ritmikus ismétlése, zenei aláfestéssel, amelynek célja az összes nagy izomcsoport megmozgatása.

Bővebben...

Bemutatkozás: Azzal a céllal jött létre ez a harcklub, hogy összefogja a helyi küzdősportolókat, fiatalokat, idősebbeket, illetve azokat akik csak mozgásra, stressz levezetésre vagy önvédelem tanulására vágynak. 

Bővebben...

Személyi edzés

Szakmai irányítás mellett történik a gyakorlatok végzése. A személyi edző segítségével testreszabott edzéstervet készítünk egyéni igények szerint (karcsúsodás, testformálás, feszesítés, kondicionálás). 

Bővebben...

A TRX tréning az erő,az állóképesség,a flexibilitás,a mobilizáció,és a koordináció fejlesztésére alkalmas.

Bővebben...

A 40 perces mozgásfejlesztő foglalkozásokra olyan 1-3 év közötti gyerekeket várunk, akik nem tudnak egy helyben ülni és szívesen fedezik fel a kúszás, mászás, pörgés, forgás, gurulás, ringatózás, futkározás, lóbálás, háton zötyögés, vagyis a térben való mozgás örömét.

 

Bővebben...

Saját testsúlyos edzés - extrém torna gyakorlatok, a házunk parkjában(fizikai fitness).

Bővebben...

Kangoo

Eredetileg futásra készítették, hogy a leérkezésekkor létrejött negatív hatású erőt ellensúlyozzák, és ezáltal csökkentsék a boka-, térd-, gerinc-, hátsérülések kialakulását. Ekkor tört be a fitness világába a Kangoo, mint folyamatosan végezhető szabadidősport.

Bővebben...

Az általános ízületi egyensúlyt megteremtő és elsősorban a gerinc tartásában szerepet játszó izmokat edző, preventív jellegű mozgásprogram, melyeket különböző eszközök segítségével pl: trx, Bosu labda...
Ép test, ép lélek!
 

Ízületkímélő hatása miatt kiválóan alkalmas a váz-, és mozgató rendszer fitten tartására, enyhébb mozgásszervi megbetegedések kezelésére, rehabilitációjára.

Bővebben...

A csoportban zajló órákon is figyelembe veszem az egyéni problémákat és ezek megoldásában nyújtok segítséget. 

Bővebben...