Gyöngyös, Batthyány tér 15. szám alatti üzletünkben

Az óráim főként intenzív, változó pulzusszámot megkövetelő gyakorlatok sorozatából tevődnek össze. Az intenzív edzések során a szénhidrátok felhasználása kerül előtérbe a zsírokkal szemben, ami nélkülözhetetlen a fogyás szempontjából, ugyanis nemcsak a sporttevékenység alatt, hanem azt követő 8-10 órában is emelkedett lesz a kalóriaégetés, az anyagcsere. Beindul az úgynevezett utólagos zsírégetési effektus. Az óra első része egy teljes testet átmozgató, illetve pulzusszámot növelő bemelegítés. Ezt követi az edzés fő része, maga az intervall edzésmódszer.

Bővebben...

Az általános ízületi egyensúlyt megteremtő és elsősorban a gerinc tartásában szerepet játszó izmokat edző, preventív jellegű mozgásprogram, melyeket különböző eszközök segítségével pl: trx, Bosu labda...
Ép test, ép lélek!
 
Az óra elejét hasonló bemelegítéssel kezdjük, mint egy hagyományos zsírégető órát. Igyekszünk a pulzust már az óra elején a zsírégető tartományba feltornázni. 

Bővebben...

A csoportban zajló órákon is figyelembe veszem az egyéni problémákat és ezek megoldásában nyújtok segítséget. 

Bővebben...

Alakformáló óráimon minden kedden és csütörtökön reggel 6.30-tól vehettek részt. 

Bővebben...

Bodypump

A BodyPump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobicra épül.

Bővebben...

Gerincjóga -modern mozgásterápia hatha jógával.A Gerincjóga olyan modern mozgásterápia, amelynek célja a fizikai test és az jdegrenszer egészségének a helyreállitása biztonságos , az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.

Bővebben...

Az aerobic a táncból kölcsönzött mozdulatok ritmikus ismétlése, zenei aláfestéssel, amelynek célja az összes nagy izomcsoport megmozgatása.

Bővebben...

Kikapcsolódás a hétköznapok hőseinek,a fittségért,a kiegyensúlyozott életvitelért és a vitalitás megőrzéséért. Gyere el és légy egyensúlyban!
Súlyzós és saját testsúlyos egyszerű gyakorlatok.
 
 

Személyi edzés

Szakmai irányítás mellett történik a gyakorlatok végzése. A személyi edző segítségével testreszabott edzéstervet készítünk egyéni igények szerint (karcsúsodás, testformálás, feszesítés, kondicionálás). 

Bővebben...

Bemutatkozás: Azzal a céllal jött létre ez a harcklub, hogy összefogja a helyi küzdősportolókat, fiatalokat, idősebbeket, illetve azokat akik csak mozgásra, stressz levezetésre vagy önvédelem tanulására vágynak. 

Bővebben...

A 40 perces mozgásfejlesztő foglalkozásokra olyan 1-3 év közötti gyerekeket várunk, akik nem tudnak egy helyben ülni és szívesen fedezik fel a kúszás, mászás, pörgés, forgás, gurulás, ringatózás, futkározás, lóbálás, háton zötyögés, vagyis a térben való mozgás örömét.

 

Bővebben...

A TRX tréning az erő,az állóképesség,a flexibilitás,a mobilizáció,és a koordináció fejlesztésére alkalmas.

Bővebben...

Kangoo

Eredetileg futásra készítették, hogy a leérkezésekkor létrejött negatív hatású erőt ellensúlyozzák, és ezáltal csökkentsék a boka-, térd-, gerinc-, hátsérülések kialakulását. Ekkor tört be a fitness világába a Kangoo, mint folyamatosan végezhető szabadidősport.

Bővebben...

Saját testsúlyos edzés - extrém torna gyakorlatok, a házunk parkjában(fizikai fitness).

Bővebben...

Ízületkímélő hatása miatt kiválóan alkalmas a váz-, és mozgató rendszer fitten tartására, enyhébb mozgásszervi megbetegedések kezelésére, rehabilitációjára.

Bővebben...