Testmasszázs

A masszázs felfrissít, átmozgat, vagy éppen ellazít, mert feszültségoldó hatású. Szalonjainkban szakképzett masszőreink várják a Vendégeket. Lehetőség van az egész testet, vagy csak testrészeket (hát, talp) masszíroztatni. Kerülendő a masszázs lázas betegség, vérzékenységgel járó betegség, menstruáció, fertőző betegség, a tüdő és a mellhártya heveny megbetegedései, bőrbetegségek, rosszindulatú daganatos betegség, egyes pszichiátriai betegségek, akut ízületi gyulladás, valamint csontsérülések, izom- és szalagszakadások esetén.

Frissítő testmasszázs

Ideje: 60 perc

Általában egészséges emberek számára ajánljuk, akik keveset mozognak. Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs, amelyet általános masszázsnak is nevezünk. A mellkas, has, valamint az arc területe nem tartozik az általános masszázs keretébe. Hetente 2-3 alkalommal végezhetjük.

Svédmasszázs

Ideje: 60 perc

A kezelés betanult, módszeres, rendezett és adagolt erejű kézi fogások sorozatából áll. Célja, hogy a bőralatti szövetek, különösen az izomzat állapotát helyileg, illetve a távolhatás révén az egész szervezet működését előnyösen befolyásoljuk.

Relaxáló testmasszázs

Ideje: 60 perc

Nyugtató hatású masszázs, ellazítja az izmokat.

Hátmasszázs

Ideje: 30 perc

A deréktól a nyakig terjedő részt, valamint a felkart masszírozzuk, a letapadt izmokat lazítjuk fel.

Mézmasszázs

Ideje: 20 perc

Háton végezzük, táplálja, hidratálja a bőrt.