Sportolás után fellépő fáradtság, egyoldalú igénybevételből származó túlerőltetés megszüntetésére, sportteljesítmények fokozására alkalmazzuk.

ideje: 60 perc
 

A kislábujjtól a vádliig végezzük. Felfrissíti a megfáradt, elnehezült lábakat. Stimulálja az akupresszúrás pontokat, távolhatásával frissíti az egész szervezetet, valamint pozitívan befolyásolja a belső szervek működését.

Ideje: 30 perc

 

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

Bővebben...

A terhesség 3. hónapja után alkalmazható, relaxáló, lazító hatással. Segít az esetleges súlygyarapodás miatti fájdalmak s az ebből kialakulható betegségek, deformitások megelőzésében, csökkentésében.

Bővebben...

Testmasszázs

A masszázs felfrissít, átmozgat, vagy éppen ellazít, mert feszültségoldó hatású. Szalonjainkban szakképzett masszőreink várják a Vendégeket. Lehetőség van az egész testet, vagy csak testrészeket (hát, talp) masszíroztatni. Kerülendő a masszázs lázas betegség, vérzékenységgel járó betegség, menstruáció, fertőző betegség, a tüdő és a mellhártya heveny megbetegedései, bőrbetegségek, rosszindulatú daganatos betegség, egyes pszichiátriai betegségek, akut ízületi gyulladás, valamint csontsérülések, izom- és szalagszakadások esetén.

Bővebben...

Csokoládés kezelés

Csokoládé masszázs vajkrém kakaóval, kalciummal, vassal, foszforral, magnéziummal és esszenciális narancsolajjal. A bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Egyedi összetevőinek segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki. Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt.

Bővebben...

Jade masszázs

A jáde köves masszázságy általános közérzetjavító, immunrendszer erősítő, méregtelenítő hatású. Serkenti a vérkeringést, idegmerevség és izomlazító hatású, segíti a D vitamin beépülését a szervezetbe.

Bővebben...

Vákuum masszázs

A vákuumkezelés során egy speciális vákuumgép segítségével a problémás területeken (mint a has, fenék, csípő, combok) végzünk szívómasszást. Hatására a felesleges zsírok és méreganyagok felszabadulnak, majd a nyirokkeringés segítségével kiürülnek a szervezetből.

Bővebben...