3D műszempilla

1D Műszempilla

Egy szál szempillára egy szál selyempillát helyezünk ezzel kiemelve a tekintet, az eredmény pedig egy 100%-ban természetes hatású, szépen ívelt pillasor .

Felhelyezése körülbelül másfél órát vesz igénybe, a töltés pedig fél óra.

Duplaszett/ 2D műszempilla

Ez egy speciálisan felhelyezett pillasor, egy pillára két szál flat pilla kerül fel, így dúsítani tudjuk a pillákat természetes hatást elérve.

Bármilyen pillából el lehet készíteni, nem kell olyan kellemetlen mellékhatásoktól tartani, mint a saját szempilla kihullása, elgyengülése. A megfelelő minőségi anyagokkal, szakszerűen felhelyezett pillaszett erősíti a vendég saját pilláit.

3D-4D-5D-6D műszempilla

Ez az extra dús volume pilla speciálisan felhelyezett pillasor, amelynél egy szempillára három, négy vagy akár hat szál pillát helyezünk egy pillára.

A műszempilla olyannyira vékony és könnyed, hogy nem terheli vagy húzza le a saját szempillát. Érzetre is pihe könnyű, nem zavaró a hétköznapokban, egy nappali sminket is helyettesít, megkönnyítve hétköznapjainkat a mindennapi sminkeléstől. 

Kedves Vendégeink!
Az egy hónapnál régebben készült műszempillának pótlását, töltését az új műszempilla árában tudjuk számolni a szolgáltatás igénybevételekor.
Megértésüket köszönjük!