Bőrünk az évek során folyamatosan öregszik. Kevésbé rugalmas kötőszövet jeleit tapasztalhatjuk. A kollagén és az elasztin termelés visszaesik. Ugyanakkor bőrünk öregedését a külső behatások is befolyásolják, mint pl. napozás.

A mezoterápia teljesen természetes eljárás. A tű azt a célt szolgálja, hogy a hatóanyagok a lehető legmélyebbre jussanak. Megelőzésre és a már kialakult ráncok eltávolítására alkalmazzuk. Ugyanakkor simító hatást gyakorolnak a bőrre.

Kezelés időtartalma: kb. 60 perc

Szükséges kezelésszám: A kezelést kéthetente végezzük kb. 4-6 alkalommal.

 

Elektroporáció - Tű nélküli mezoterápia

 

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe.

 

Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: ARC, NYAK, DEKOLTÁZS, KÉZFEJ. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

 

 

A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

 

 

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az ANALITIKAI TISZTASÁGÚ, STERIL hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be EGÉSZEN A BŐR MÉLY RÉTEGÉIG, A SUBCUTIS-IG, legyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt csökkentő kezelésről.

 

A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty-val a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák által a HATÓANYAGOK 90%-A, A SEJTEKEN KERESZTÜL A MÉLY SZÖVETEKBE ÉS A ZSÍRSEJTEKBE JUT.

 

Derma roller (Mezo roller)

 

A kezelést mikroszkopikus méretű tűvel ellátott hengerrel végezzük. A derma roller mikro sebet ejt a bőrön, mely annak öngyógyító képességét aktiválja, így új kollagén és elasztin rostok termelődnek.

 

Regeneráló, bőrfiatalító, a ráncok mélységét csökkenti (már az első kezelés után szembetűnő a változás.) Segítségével eredményesen kezelhető az aknés, heges, pigmentfoltos, rosaceás bőr.

 

Mellékhatás nincs, az esetleges bőrpír max.1 nap alatt elmúlik.

 

Kezelés menete:

 

- bőrt letisztítjuk

- mikrodermabrázióval átjárhatóvá tesszük igény szerint

- helyi érzéstelenítést végzünk

- a mezo rollerel különböző irányú hengerezést végzünk, közben folyamatosan adagoljuk a speciálisan összeállított hatóanyag koktélt

- hengerezés után a tű nélküli mezoterápiás készülékkel (elektroporézis) tehetjük még teljesebbé a kezelést.

 

A kezelés során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fertőtlenítésre, illetve minden vendégnek saját, névvel ellátott hengert biztosítunk.

 

Javasolt kúra: min. 4 alkalom, bőr állapotától függően 1-2 hetente