bdrgep.jpg

Kúraszerűen, négy héten keresztül heti egy alkalommal javasolt ez az exkluzív kezelés. Legfontosabb hatóanyagai a hialuronsav, amelynek az általános feltöltés a szerepe, valamint a botox, amely csak a mimikai ráncok területére specializálódik.

A kezelés otthoni folytatására ugyanezen hatóanyagokkal dúsított krémek használata javasolt, amelyeket igény esetén biztosítunk. Túlzott napozás, szoláriumozás előtt nem ajánlott.

 

A Beauty-Defect-Repair (BDR) módszer azon alapszik, hogy az aktív hatóanyagokat közvetlenül a bőr azon rétegében alkalmazzuk, ahol a hatásukat valóban kifejtik. A bőr azon rétege, ahol a természetes regeneráló folyamatok zajlanak, a legtöbb kozmetikum számára rejtve marad, a bőr felső rétege megakadályozza felszívódásukat. A mikroperforációs eljárással a hatóanyagokat közvetlenül a bőr élő rétegébe juttatjuk.

Ezzel a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk, amely ennek következményeként feszesebbé, tömörebbé, strukturáltabbá válik. Az eljárás teljeséggel fájdalommentes.

A BDR új távlatokat nyit a kezelésekben. Az arcon számos olyan terület van, amelyet - a BDR eljárással ellentétben - az injekciós eljárásokkal nem igazán tudunk kezelni, ilyen például a szemöldök felett elhelyezkedő érzékeny bőrterület. A BDR eljárás azoknak a Vendégeknek is ajánlható, akik elutasítják a sebészeti beavatkozásokat, ugyanakkor olyan kezelést szeretnének, amely a ráncokat valóban feltölti, a bőrt megszépíti.

A BDR az alábbi esetekben alkalmazható:

- megereszkedett, rugalmasságát vesztett bőr,

- ráncok és barázdák,

- nap által károsított bőr,

- öregségi- és pigmentációs foltok,

- arc tónusának kiegyenlítése,

- aknés hegek enyhítése,

- száraz-, érzékeny-, rosaceás-, megvastagodott-, durva bőr,

- tág pórusú, értágulatos bőr,

- szarkalábak, táskás-, karikás szem esetén.

 

BDR működése:

A steril mikrovégződések apró kis csatornák ezreit nyitja meg a bőr felső rétegében, hogy aktiválja a bőr természetes regeneráló funkcióját. A speciális BDR ápoló termékek így a bőr megfelelő rétegébe hatolnak és ott azonnali hatást fejtenek ki. A folyamatot egy wellness élményt nyújtó speciális masszázs egészíti ki, a bőr közben pihentebbé és fiatalosabbá válik. Az első kezelés után közvetlenül a bőr tömörebbnek látszik és érződik. Egy intenzív kúra pedig garantálja a feszesebb, élettelibb, kipihentebb bőrt, a ráncok és a barázdák elhalványulnak. A kúra végére pedig a bőr a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbb lesz.