Arckezelések

A kezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől, mitesszerektől, pattanásoktól. Fontos a bőr regenerálása, felfrissítése, táplálása. Mindig a bőr típusának megfelelő technikával peelingezünk, így tudjuk biztosítani a jobb bőrlégzést, valamint a hatóanyagok mélyre szívódását.

Professzionális natúrkozmetikumokat használunk, amelyek friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgozunk a bőrön.

Alapkezelés

Alapkezelés

Radírozás után gőzölés közben felpuhító masszázst végzünk, majd tisztítás, iontoforézis, vio, bőrvasaló következik, végül hatóanyagos masszázs zárja a kezelést.
 


Arctisztítás

Arctisztítás

Gőzölés alatt egy kellemes masszázs közben a bőr felpuhul. Körültekintően, steril eljárással tisztítjuk a bőrt, majd ózonnal történő fertőtlenítés (vio) után eltávolítjuk az elhalt szarulemezkéket. Vitaminokat, tápanyagokat juttatunk a bőrbe, hidratáljuk, regeneráljuk azt delejezővel, ultrahanggal, vagy iontoforézissel.

 

Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)

BőrcsiszolásEz az eljárás heg, stria, pigmentfolt, ránc halványítására, eltüntetésére, megvastagodott-, aknés-, seborrheás-, pattanásos-, normál- és érzékeny bőr kezelésére szolgál. A bőr újjá születik, oxigénellátása, vérkeringése javul, elősegíti a sejtek regenerálódását. Nemcsak az arcon, a testen is megújítható a bőr.

A bőrcsiszolás egy mechanikai hámlasztás - más néven peeling. A hám legfelső, elhalt rétegének eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. Kiváló általános tónusjavító és bőrfrissítő hatású.

A bőrcsiszolás biztonságos, fájdalommentes és hatékony, akár már egy kezelés után látható eredménnyel! Fellépések, nyilvános megjelenés és jelentősebb események alkalmára is az egyik legjobb választás.

Nagyon jó eredményeket lehet vele elérni az alábbi problémák esetén:

- pigment hibák és öregségi foltok,

- tisztátalanságok és akné sebhelyek,

- mindenféle sebhely az arcon és a testen,

- fény és nap okozta károk,

- atrophie (sorvadás),

- hyperkeratosis (elszarusodás),

- érett, lassú anyagcserét folytató bőr,

- testkezelésekhez: stria, terhességi- illetve fogyási csíkok, cellulit.

Kétféle készülékkel dolgozunk: kristályos, illetve gyémántfejes géppel. Mindkét esetben a vákuum idézi elő a csiszolóhatást, amely a bőrtípusnak megfelelően szabályozható.

Delejmasszázs

Delejmasszázs

Ez a talán kevésbé ismert kozmetikai eljárás kifejezetten kellemes, és csodálatosan nyugtatja az idegrendszert. A felgyülemlett méreganyagoktól szabadítja meg a bőrt. Akár már egy 10 perces kezelés után is teljesen kipihentnek érezheti magát a Vendég. A gép keltette finoman doromboló, ütögető rezgés szépíti a bőrt.

 

Ultrahang+bőrfeszesítés

Az ultrahang a nagy molekulájú hatóanyagokat szétporlasztja, majd több milliméter mélységbe juttatja őket. Segítségével főleg zsíros, olajos komponensekkel tápláljuk a bőrt. A bőrfeszesítés a bőrben eredő és tapadó apró izmokat stimulálja, látványos mozgásokat produkálva a kezelés folyamán. Kiváló lifting hatással bír.

Iontoforézis

Iontoforézis

Bizsergő érzés kíséretében 10 perc alatt a bőr feltöltődik vitaminokkal, tápanyagokkal, megfelelő lesz a hidratáltsága. Elektromos áram segítségével, fájdalommentesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be a hatóanyagokat. Élénkíti a nyirokáramlást és az anyagcserét.

Bőrvasaló

A kezelés a meleg hatására, valamint a speciális hatóanyagok alkalmazásával egy rendkívül kellemes, ugyanakkor hatékony módszer a bőr feszesítésére, hatóanyag bevitelre.