Manikűr

 

- Klasszikus manikűr

Körömformázás után áztatjuk a kezeket és a bőrt levágjuk. Majd olajozunk, végül igény szerint lakkozzuk a körmöket.

- Francia manikűr

Körömformázás után bőroldóval távolítjuk el a felesleges körömbőrt. Igény szerint polírozunk, lakkozunk és olajozunk.

- Japán manikűr

Visszaadja a körmök természet adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. A méhviasztól erősödik a köröm, a fény pedig rendkívül tartós. A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A kezelést havi 1-2 alkalommal javasoljuk. 30 percet vesz igénybe. Első kezelésnél elmattítjuk a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. Rendszeres kezelésnél a bolyhozást (nagyon finom reszelővel végzett művelet, amely mattítja a körmöket) csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni. További kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni. A méhviasz alapú pasztát eloszlatjuk a körmön, majd szarvasbőr polírozóval polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.

 

Paraffinos kézápolás

Meleg paraffinos kézápolás során a kéz öregedésének árulkodó jeleit szüntetjük meg, a száraz vagy érdes kezek puhává, simává válnak. A kezelés az őszi-téli hideg, a szél, valamint a környezeti hatások által kiszárított bőrt varázsolja szép egészségessé. Paraffinos kézápolók közül kiemelkedő jelentőséggel bírnak a barackos hatóanyagot tartalmazó kezelőanyagok, amelyek ápoló és hidratáló hatásúak. A kezelés időtartama 20-30 perc. Manikűrözés előtt és után is igénybe vehető.

 

Műköröm

Több technikát is alkalmazunk műkörömépítésnél, ez a Vendég igénye szerint választható. Amennyiben csak azt szeretné, hogy erősebb legyen a saját körme, ajánlható a zselével való bevonás, amitől nem fog letöredezni, sőt az anyaggal együtt nőhet saját körme, anélkül, hogy természetellenesnek hatna.

- Műkörömépítés

Manapság legelterjedtebb az épített zselé technika a természetesebb külseje miatt. Ebben az esetben nincs ragasztás, a természetes körömlemez sablon segítségével van meghosszabbítva. Rugalmas, nem törik. Töltési idő elegendő havonta. Elkészítési idő másfél óra. Bármilyen elképzelését megvalósítjuk színben, formában, hosszban!

- Digitális körömfestő gép

A program több díszítési mintát tartalmaz. Kiválasztása után a speciálisan előkészített körmöket a gépbe helyezve 15-20 perc múlva a kiválasztott minták a körmein vannak.

- Műköröm díszítése

Különböző segédanyagokat lehet a műkörömbe építeni. Nem kell lakkozni, és a következő töltés időpontjáig a körömben marad a minta. Legközelebb új díszítéssel lehet a műkörmöt ékesíteni. Számos lehetőség közül lehet választani:

- színes csillámporok,

- tört (színes) kagyló,

- színes zselé,

- színes porcelán porok,

- jégfólia több színben,

- strasszkövek több formában és színben,

- csipkék.