Ha szeretnéd megőrizni, amit a természet adott , pótolni amit megtagadott,szebbé tenni ami megadatott ...Gyere és a JOICO segít !!!
JOICO HAJSZERKEZETJAVITÓ BEVEZETŐ ÁRON AJÁNDÉK VÁGÁSSAL

Bővebben...

Az új Balayage technikát a francia fodrászok sajátították el. Ez az új festés technika lehetővé teszi, hogz elérjük a haj természetes napszívta hatását, lágyabb kevésbé feltűnő színváltozással jár, mint az ombre hajfestés. Alapelve a kevesebb több, ha természetes, lágy hatást szeretnénk elérni hajunknál.

 

A mezoterápia ideális megoldás mindazoknak, akik egy gyors, viszonylag fájdalommentes, nem műtéti eljárással szeretnének hatékonyan harcolni a hajhullás, a hajritkulás, a korpásodás, valamint a hajzsírosodás ellen. A mezoterápiás kezelés célja a hajszálak betegségeinek és a hajhullás bizonyos típusainak kezelése. A hajhullás gyengül vagy teljesen abbamarad, megjelennek az első új hajszálak, bár a végleges hatás a mezoterápiás kezeléssorozat után kb. 1 hónappal jelenik meg.

Bővebben...

Hajfestések

Professzionális olasz hajfestékekkel dolgozunk. Allergiásoknak a teljesen ammóniamentes színezőt ajánljuk! Széleskörű színskálából lehet választani.

 

Bővebben...

Hajkezelések

Számtalan probléma orvosolható a kúrák igénybevételével.

Bővebben...

Hajvágás melegollóval

A melegollós hajvágás minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. A komputer vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak.

A haj erősebb, rugalmasabb lesz, szebb lesz a fénye. A vágás után aktiválódik a haj önregeneráló képessége.

Bővebben...

Hajhosszabbítás

Fontos, hogy a haj növekedésének és ápolásának függvényében minimum 2-3 havonta a "pót"- vendéghajat el kell távolítani. Visszahelyezni ugyanazt a leszedett hajat csak a hajfelvarrás esetében lehet. A többi módszernél az illesztés eltávolítása következtében csak 10-15%, amely újra használható.

Bővebben...