Bemutatkozás: Azzal a céllal jött létre ez a harcklub, hogy összefogja a helyi küzdősportolókat, fiatalokat, idősebbeket, illetve azokat akik csak mozgásra, stressz levezetésre vagy önvédelem tanulására vágynak. 
Ebben a közösségben cél a  fejlődés,a másik bíztatása, motiválása, önbizalmának növelése és technikái csiszolása.
 Ha a sportoló nem tud saját edzéseire idő hiányában bejárni, itt mindig második otthonra lel, így nem marad le társaitól és napi rutinja is szinten marad.
A többféle küzdősportot űzőnek hála, akik látogatják a termet, afféle technikai börze jelentése is van az edzéseknek, ahol mindenki saját stílusa-látásmódja szerint mondja el és egyben, mutatja meg az általa helyesnek vélt gyakorlatot. Mindig van lehetőség a tanulásra, mindig tanulhatunk újat és valljuk be az sem hátrány, ha rálátásunk lesz az egyéb küzdősportok stratégiájára, mozdulataira. Egyúttal van lehetőségünk saját kreativitásunk érvényesítésére és egyben kipróbálására is.
A megfelelő szabályozásokkal, biztosításukkal a különböző stílusok és harcművészetek igazi küzdelemben mérhetik össze magukat, ami által fejleszthetik tudományukat. Fontos elv a lojalitás és a baráti-edzőtársi viszony, ami elengedhetetlen kelléke a működésnek.
Ne feledjük az edzőteremben fairnek kell lenni, mert teljesen más, mint a kinti világ, az utca, a ketrec vagy a ring. A bunyóst mindig minősíti viselkedése a harcban és a közéletben.
A klub 2014 ben nyitotta meg a kapuit a gyöngyösi Kleopátra Fitness Centrumban (teniszpálya mellett), ahol jelenleg is működik és várja az érdeklődőket, sportszeretőket. Fiataloknak, idősebbeknek, hölgyeknek és uraknak is egyaránt javasolt. Kinek önbizalma növelésére, kinek külleme változtatásának, kinek ereje növelésére, mentális felöltésére vagy technikái csiszolására.
„Létrejöttekor nem ötletként indult, hanem motivációként, ami beépül a mindennapokba.”
A klub limitált számban eszközöket biztosít díjmentesen az újonnan kedvet kapóknak, illetve azoknak is, akik nem engedhetik meg maguknak a teljes védőfelszerelés megvásárlását.
A kedvezményes terem és a felszerelések használatért csupán heti egy Facebook posztot kérünk, amiben a Kleopátra Fitness Centrum valamely szolgáltatását vagy akár a Falka Fight Klubbot kell megjelölni. Minőségbiztosítási okokból ezek ellenőrzésre kerülnek.
 
Alapítótagok:Székely János (K1), Mádi Attila Péter (Thai Boksz)
Az árak magyar forintban (HUF) értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Alkalmanként 800
12 alkalmas diák bérlet 6 200
12 alkalmas bérlet 7 800
16 alkalmas bérlet 9 600