Gyöngyös, Batthyány tér 15. szám alatti üzletünkben

Óráin a bemelegítést követően saját testsúlyos cardio / erősítő blokk jön, ahol elsősorban az erő-állóképesség fejlesztése a fő cél. Ebben a részben a pulzus, mérsékelten, de emelkedik a dinamikus feladatokkal, így kerülünk a zsírégetés zónájába.
Az óra második felében következik az eszközös rész, ahol az izmok tónusba hozása a lényeg. Itt a legkülönfélébb eszközökkel dolgoznak az órán.

Bővebben...

Az általános ízületi egyensúlyt megteremtő és elsősorban a gerinc tartásában szerepet játszó izmokat edző, preventív jellegű mozgásprogram, melyeket különböző eszközök segítségével pl: trx, Bosu labda...
Ép test, ép lélek!
 
Az óráim főként intenzív, változó pulzusszámot megkövetelő gyakorlatok sorozatából tevődnek össze. Az intenzív edzések során a szénhidrátok felhasználása kerül előtérbe a zsírokkal szemben, ami nélkülözhetetlen a fogyás szempontjából, ugyanis nemcsak a sporttevékenység alatt, hanem azt követő 8-10 órában is emelkedett lesz a kalóriaégetés, az anyagcsere. Beindul az úgynevezett utólagos zsírégetési effektus. Az óra első része egy teljes testet átmozgató, illetve pulzusszámot növelő bemelegítés. Ezt követi az edzés fő része, maga az intervall edzésmódszer.

Bővebben...

A csoportban zajló órákon is figyelembe veszem az egyéni problémákat és ezek megoldásában nyújtok segítséget. 

Bővebben...

Az óra elejét hasonló bemelegítéssel kezdjük, mint egy hagyományos zsírégető órát. Igyekszünk a pulzust már az óra elején a zsírégető tartományba feltornázni. 

Bővebben...

Bodypump

A BodyPump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobicra épül.

Bővebben...

Alakformáló óráimon minden kedden és csütörtökön reggel 6.30-tól vehettek részt. 

Bővebben...

Az aerobic a táncból kölcsönzött mozdulatok ritmikus ismétlése, zenei aláfestéssel, amelynek célja az összes nagy izomcsoport megmozgatása.

Bővebben...

Gerincjóga -modern mozgásterápia hatha jógával.A Gerincjóga olyan modern mozgásterápia, amelynek célja a fizikai test és az jdegrenszer egészségének a helyreállitása biztonságos , az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.

Bővebben...

Személyi edzés

Szakmai irányítás mellett történik a gyakorlatok végzése. A személyi edző segítségével testreszabott edzéstervet készítünk egyéni igények szerint (karcsúsodás, testformálás, feszesítés, kondicionálás). 

Bővebben...

Bemutatkozás: Azzal a céllal jött létre ez a harcklub, hogy összefogja a helyi küzdősportolókat, fiatalokat, idősebbeket, illetve azokat akik csak mozgásra, stressz levezetésre vagy önvédelem tanulására vágynak. 

Bővebben...

A 40 perces mozgásfejlesztő foglalkozásokra olyan 1-3 év közötti gyerekeket várunk, akik nem tudnak egy helyben ülni és szívesen fedezik fel a kúszás, mászás, pörgés, forgás, gurulás, ringatózás, futkározás, lóbálás, háton zötyögés, vagyis a térben való mozgás örömét.

 

Bővebben...

Saját testsúlyos edzés - extrém torna gyakorlatok, a házunk parkjában(fizikai fitness).

Bővebben...

Ízületkímélő hatása miatt kiválóan alkalmas a váz-, és mozgató rendszer fitten tartására, enyhébb mozgásszervi megbetegedések kezelésére, rehabilitációjára.

Bővebben...